Neuwsbrief December 2019

                                                                                                                                                                               

                       NIEUWSBRIEF DECEMBER 2019

 

TRAINEN

Het seizoen is al weer een aantal weken bezig, er is nog genoeg ruimte, dus als u zin hebt bent u op de woensdagavond van harte welkom om mee te trainen bij vv Con Zelo.

De training begint om 20.00 uur onder leiding van Dick Dam.

NIEUWJAARSBORREL

De Nieuwjaarsborrel zal ook deze keer in de kantine van Con Zelo zijn. U bent 3 januari a.s. van harte welkom, aanvang 20.00 uur.

NIEUW LID

Afgelopen periode hebben we een nieuw lid kunnen verwelkomen. Het is Dave Moeijes, een jonge enthousiaste scheidsrechter.

Van harte welkom Dave!

ACTIVITEITEN KOMENDE MAANDEN

17 jan ‘20   20.00       Keezavond                                Kantine vv Con Zelo

16 mrt ‘20  20.00       Daan van Velzenbokaal           Kantine vv Con Zelo

OPROEP SCHEIDSRECHTERS VOOR SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Wij organiseren al een aantal jaren het Schoolvoetbal in Schagen en omstreken. We groeien nog steeds en vorig jaar hebben meer dan 1700 kinderen meegedaan.

Vorig jaar werden ook de spelregels aangepast en moesten de wedstrijden op halve en kwart velden worden afgewerkt. Aangezien we een actieve man bij ons in de club hebben konden we mooi de jeugdigen die de opleiding scheidsrechter deden olv Arrien Grevink hiervoor inschakelen.

Onze ervaring leert dat dit voor de kwart velden redelijk goed ging, maar op de halve velden, groepen 7 en 8, hebben we gewoon meer leiding nodig en is een (jeugdige) spelleider hiervoor niet toereikend.

 

Wij zoeken mensen op 15 april, 22 april en 24 april die de wedstrijden op de halve velden willen begeleiden. Woensdagen van 14.00 tot 18.00 en vrijdag van 16.00 tot 20.00.

 

Met vriendelijke groet,

 

Lous Kruijer

Schagen United