Nieuwsbrief Augustus 2018

 

 

Scheidsrechtersvereniging Schagen Den-Helder

 

Nieuwsbrief SV Schagen – Den Helder e.o. nummer 2018/3

Mededeling secretaris

Het nieuwe voetbalseizoen begint wat later, maar voor het bestuur maakt het niet veel uit. De eerste bestuursvergadering zit er al weer op en dus tijd voor de derde nieuwsbrief van dit jaar.

Het is fijn een nieuw lid aan u voor te stellen. U heeft in het NHD al een stukje over hem kunnen lezen:

Danny Ruiter uit Julianadorp.

 

BBQ 31 augustus 2018

U heeft al een mailtje ontvangen over de gewijzigde datum. De jaarlijkse BBQ is deze keer vlak voor aanvang competitie, vrijdag 31 augustus a.s., aanvang 18.00 uur.

Helaas hebben nog altijd niet veel mensen zich opgegeven! Doe dit alsnog bij:

Piet Houtenbos ( piethoutenbos@quicknet.nl)

Spelregelteam naar de NK finale spelregels

Het eerste team van onze vereniging heeft dit jaar geknokt, maar kwam helaas te kort. De vierde plaats was het maximaal haalbare.

Het team bestond uit Dick Dam, Co Cardol en Theo de Graaf en voor Dick en Co was dit de laatste keer. Het team gaat  zeer verjongen, het tweede team schuift mogelijk door, maar als er nog meer kandidaten zijn bent u van harte welkom!

Training

De training is woensdag 15 augustus weer begonnen en ook hier bent u welkom. Iedere woensdag kunt u terecht op het complex van vv Con Zelo, aanvang 20.00 uur.

Spelregelwedstrijd 2018 – 2019 (Spelenmetdespelregels)

Met het verdwijnen van “Het Signaal” als boekje is ook de rubriek SPELENMETDESPELREGELS verdwenen. Maar niet voor lang! Wij vinden het nog steeds leuk om deze rubriek te blijven verzorgen en vinden het ook wel belangrijk dat alle scheidsrechters hier mee bezig blijven. Daarom gaan wij via de mail (nieuwsbrief) binnenkort weer nieuwe vragen aan alle leden voorleggen en kunnen jullie allemaal weer meedoen om jullie kennis te testen, te vergelijken met anderen en er van te leren.

Het wordt wel een iets snellere en iets simpelere vorm:

Vijf keer per jaar zullen er 6 vragen verschijnen in de nieuwsbrief, 4 meerkeuze vragen die bij een goede beantwoording elk 3 punten opleveren en 2 zg. Mokum Open vragen die 4 punten kunnen opleveren. Maximaal zijn er dus 20 punten per keer te verdienen, maximaal 100 punten per jaar.

Erwin Dam blijft de vragen verzinnen, Dick Dam verzorgt de antwoorden en houdt de stand bij.

Gevraagd zal worden snel te antwoorden (binnen ongeveer één week) en via de website zullen wij snel na de sluitingsdatum de goede antwoorden, met eventueel een beetje uitleg, verzorgen.

De antwoorden kunnen per mail naar het secretariaat worden gestuurd of naar dick.dam1@hotmail.com

In de eerstvolgende nieuwsbrief komt de eerste serie vragen en wij hopen natuurlijk op een grote deelname!

Dick en Erwin Dam

Technische avond

De technische avond is dit najaar op woensdag 10 oktober. U bent van harte welkom om bij te praten en de nieuwe spelregels nog eens door te nemen.

Met vriendelijke groet,

José van den Hoff

secretaris SV Schagen – Den Helder e.o.

jnmvdhoff@quicknet.nl