Nieuwsbrief nummer 2 April 2019

Scheidsrechtersvereniging Schagen Den-Helder
Nieuwsbrief nummer 2 April 2019

B B Q

Het seizoen zit er bijna op, dus er staat weer een BBQ aan te komen.

Noteer maar even: 7 juni BBQ bij de kantine van vv Con Zelo. Aanvang zes uur en vergeet u niet even op te geven. In het verleden is het gebeurd dat er op laatste moment leden, mede door het mooie weer, besloten toch te gaan en dan is er vlees te kort!

KEEZAVOND

Aanstaande vrijdag, 3 mei, kunt u weer aansluiten voor een spelletje Keezen. Het is een soort mens-erger-je-niet, maar dan met partner en in plaats van dobbelstenen speelkaarten. Het is verslavend, maar daar komt u vanzelf achter als u eens meespeelt.

Vrijdag om 20.00 uur in de kantine van vv Con Zelo en u hoeft niet alleen te komen, want ook niet-leden zijn van harte welkom!

WEBSITE 

Beste nieuwsbrieflezers wist u dat de COVS-scheidsrechtersvereniging  Sv Schagen-Den Helder ook op internet aanwezig is met onder meer een facebookpagina en de website svschagendenhelder.nl. Op deze beide infosites proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws.

U  vindt op de website onder andere de nieuwsrubriek, KNVB -informatie, zoals speelprogramma voor het nieuwe seizoen, spelregelveranderingen van IFAB, nieuwsbrieven, spelregelvragen, activiteitenprogramma’s, COVS  mededelingen, links naar diverse zusterverenigingen en de rubriek “wie fluit welke wedstrijd”.

Deze site wordt zeer regelmatig bijgewerkt, dus u kunt altijd juist geïnformeerd zijn.

Wilt u ook dat u collega scheidsrechters weten waar en welke wedstrijd u fluit, dat kunt u zich aanmelden bij y.haagsma@quicknet.nl.  Misschien is het wel leuk om eens een wedstrijd bij te wonen van een collega scheidsrechter.

Ysbrand Haagsma

ACTIVITEITEN KOMENDE MAANDEN

3 mei          20.00       Keezavond                                Kantine vv Con Zelo

7 jun           18.00       Jaarlijkse BBQ                         Kantine vv Con Zelo

6 sep           20.00       Keezavond                                Kantine vv Con Zelo

5 okt           20.00       Daan van Velzenbokaal           Kantine vv Con Zelo